Versterk de kwaliteit in de babyopvang

1 oktober 2018

de Gelderlandfabriek Culemborg

Baby’s bouwen hun eigen hersenen.

Mark Mieras, een bevlogen en gepassioneerde wetenschapsjournalist, komt op 1 oktober een super interessante en interactieve lezing geven!

Hij laat jou als locatiemanager, houder, pedagogisch coach of pedagogisch medewerker ervaren dat kinderen hun eigen intelligentie scheppen.  Zelf ontdekken en uitproberen is daarbij het basismotief.

Baby’s en dreumesen leren in een razend tempo, en volgen daarbij hun eigen uitgebalanceerde leerweg. Ze zoeken precies de ervaringen die hun hersenen nodig hebben om hun basisfuncties te ontwikkelen.

Toch spelen volwassenen, dus ook jij als professional, een sleutelrol. Zij scheppen als het goed is een veilige maar niet-risicoloze speelomgeving, prikkelen de intrinsieke motivatie van kinderen en helpen hen om de aandacht te richten.

In deze lezing wordt wetenschap op een leuke manier gecombineerd met liefdevol en intuïtief handelen. Jij gaat ervaren welke bekwaamheid en mindset is er nodig is voor een optimale ontwikkeling van de baby’s. Je weet na afloop hoe je een zo’n omgeving met je team schept.

Mark Mieras is wetenschapsjournalist gespecialiseerd in hersenontwikkeling. Hij is mede bekend door zijn bestsellers ‘Ben ik dat?’ en ‘Liefde’ en is een veel gevraagd spreker. Laat je meevoeren in zijn fascinerende wereld.