Versterk de kwaliteit in de babyopvang

1 oktober 2018

de Gelderlandfabriek Culemborg

StepForward Congrestival

Het StepForward congrestival staat voor het creëren van de ideale babyopvang. In de ideale babyopvang is er volop liefdevolle aandacht voor de baby’s, heerst er een sfeer van ontspanning en wordt er precies voldoende uitdaging geboden waarin de baby’s zo optimaal mogelijk zich kunnen ontwikkelen. Daar heb je een team voor nodig die vitaal is, ontspannen werkt en liefde uitstraalt. Als locatiemanager/coach ben jij degene die ervoor zorgt dat een team kan groeien naar de ideale babyopvang.

Op het congrestival ga je ervaren welke groei jij kan maken samen met je team om nog meer kwaliteit te bieden in de babyopvang. Je krijgt inspiratie hoe je voor jezelf, voor je team maar ook voor jullie baby’s kan zorgen voor een ontspannen, liefdevolle en ontwikkelrijke omgeving.

Deze dag is voor locatiemanagers, pedagogisch coaches en pedagogische medewerkers die met baby’s werken erg interessant. Boek nu je ticket want dit wil je echt niet missen!

Anders dan anders

Doordat wij het concept van een congres en festival mixen raak je geïnspireerd en krijg je boordevol energie. Het is echt anders dan andere congressen. Wij kiezen voor een aanpak om jouw hart te raken.Wij weten ook dat je het beste ontwikkelt in een ontspannen omgeving. We hebben de dag opgedeeld in 3 thema’s waardoor je echt ook de diepte in gaat in jouw gekozen thema. Hierdoor weet je aan het einde van deze dag wat jou de volgende werkdag te doen staat. Wij gaan jou uitdagen om in beweging te komen en de stap te nemen om op jouw locatie(s)/groep echt de ideale babyopvang te creëren.